1
Košarka

(Foto: Dragana Stjepanović)

‘BIO NAM JE NA SPISKU’: Trinkijeri pred Megu otkrio kog plejmejkera je hteo da dovede!

Objavljeno: 08.03.20 u 14:33

U pretposlednjem kolu, regionalne ABA j.t.d. lige, Partizan u ponedeljak, 9. marta od 21 čas dočekuje Mega Bemaks u Štark areni.

Dva kola pred početak plej-ofa, crno-beli se nalaze na prvom mestu regionalnog šampionata, a da bi na toj poziciji ostali, neophodna im je pobeda u predstojećem meču.

– U ponedeljak je vrlo važna utakmica za nas, protiv ekipe koja se izvanredno digla. U poslenjim utakmicama, posle 10 minuta su vodili po 20 poena razlike. Doveli su dva nova igrača, Perija i Paunića. Iskusni igrači, Peri je bio na našem spisku ovog leta, ali nije bio zdrav. On je vhunski plejmejker koji može da postigne puno poena. Što je najbitnije, mi sem Kupa i Superkupa u septembru, ništa veliko još nismo uradili ali smo na dobrom putu. Sada je svaka nijasna bitna i za mene je izuzetno bitno da u ponedeljak imamo dobru atmosferu za tešku utakmicu. Da igrači ne gube koncentraciju i misle na Kazanj nego na utakmicu sa Megom, jer mi smo sve do sada postepeno napravili. Svi pričaju o četvrtfinalu a ja kao trener moram biti u realnosti i podsetiti igrače koliko je ova utakimca važna za prvo mesto u ABA ligi. Dugo godina Partizan nije bio prvi. Bez ikakve krive priče, pozivam navijače da dođu i pomognu mi da uradim moj posao – poručio je Trinkijeri.

Mladi bek crno-belih, Uroš Trifunović he pred duel sa Megom rekao:

– Sutrašnja utakmica je veoma važna i njima i nama, tako da je očekujem veliku borbu tokom svih 40 minuta. Mega u poslednje vreme igra bolje i na nama je da pružimo svoj maksimum kako bi ih sprečili da dođu do neke igre i ritma iz kojeg bi mogli da nas ugroze. Nadam se i da će navijači u ovom delu sezone iz utakmice u utakmicu biti sve brojniji na tribinama i da će nam dati vetar u leđa – izjavio je Trifunović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter