0
Košarka

AMARE STOUDEMAJER O KOKOŠKOVU: On je moj čovek!

Objavljeno: 07.03.20 u 15:55

Nekadašnja NBA zvezda je sinoć igrala protiv Crvene zvezde u dresu Makabija iz Tel Aviva, a nakon toga razgovarala sa srpskim novinarima.

Zvezda je slavila ubedljiv trijumf rezultatom 92:76, a Amare Stoudemajer je pohvalno govorio o srpskom timu.

– Zvezda je bila fokusirana od starta, bila im je ovo važna utakmica. Sa druge strane, mi nismo bili prisutni i zato smo izgubili. Košarkaši Zvezde su šutirali veoma, veoma dobro – rekao je nekadašnji superstar u NBA.

Najveći deo karijere Stoudemajer je igrao u dresu Finiks Sansa od 2002. do 2010. godine, a u poslednje dve godine je sarađivao i sa aktuelnim selektorom Srbije Igorom Kokoškovim.

Igor je moj čovek. Uradio je sjajan posao sa nama u Finiksu. Promenili smo košarku, njegov trenerski stil je briljantan. Voleo sam da igram dok je on bio tu, sa njim je veoma lako komunicirati i mislim da će uraditi sjajan posao ovde u Srbiji – rekao je Stodemajer.

Šta je najbolje kod Kokoškova?

– Odnos sa igračima, dosta pomaže igraču sa samopouzdanjem. Igor je bio u stanju da dopre do nas i da svoj košarkaški um primeni u našoj igri – poručio je Stoudemajer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter