2
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

TVITOVI: Zvezdaši razočarani! ‘Mogli smo da dobijemo, krivac je…’

Objavljeno: 04.03.20 u 21:11

Crvena zvezda je namučila Fenerbahče u Istanbulu, ali je završnica pripala domaćinu, a ‘čovek odluke’ bio je NIkola Kalinić.

Iako je Zvezda odigrala jednu od najboljih utakmica, pobeda je izmakla u poslednjem minutu.

Navijači crveno-belih su šokirani završnicom meča koji je, po njihovom mišljenju, trebalo da pripadne gostima.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Prolazite 99%, videcemo vas na delu sledece godine… Meni licno izgledate taman tipa Bamberga, tj. Trinki je trener upravo za takve timove, da suvereno vlada domacim prvenstvom, za vrhunske domete u Evropi nije. Tako da vam predvidjam plasman slican nasem ovogodisnjem, mozda mesto-dva iznad izvucete na racun domaceg terena, ali daj Boze da gresim. A to sto vi sami sebi govorite da ste institucija, smesni ste. Niko se ne seca pre dve sezone ko je bio na F4, a ne vaseg plasmana od pre 10 godina. O znacaju titule od pre 30 godina necu ni da pricam, Jugoplastika i Cibona su za vas bili drim-timovi pa mislis da nekog u Evropi boli uvo gde su danas? Gledajte dakle svoja posla, i probajte da se utegnete i napravite sto bolji rezultat, svakom normalnom coveku ce biti drago da neka ekipa sa ovih prostora napravi rezultat u Evropi, pa ce tako i svakom normalnom Zvezdasu biti draze da napravite dobar rezultat (ja licno vam zelim da osvojite EK), ako nista drugo da bi Evroliga zadrzala mesto za ABA ligu.

    0
    0
    Odgovori
  2. dokle ce te da nas BRUKATE … !? dok je kosarkaska INSTITUCIJA kk partizan sa svojim igracimai trenerima, AMBASADORIMA godinama slavu srpske kosarke kosarke gradio u regionom, evropom i svetom prenosio … dodjose neki tamo iz beogradskog predgradja … potpomognuti sa malog kalemegdana i lj. bogdana da naprave vestacku tvorevinu … koji ce prvo da uniste srpsku kosarkasku ligu … pa po svaku cenu i ono sto je u srpskoj kosarci bilo najbolje, a zove se kosarkaska INSTITUCIJA kk partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter