0
Evroliga

FOTO: KK Partizan

PREŠLI SMO NIVO U VIDEO IGRICI : Sada nas čeka znatno teži ‘level’! Dve stvari smetaju Trinkijeriju…

Objavljeno: 04.03.20 u 23:22

Partizan je savladao Trento rezultatom 91:75, a to znači da će crno-beli imati prednost domaćeg terena u plej-of fazi Evrokupa.

Nakon meča na pres konferenciju u ‘Beogradskoj Areni’ Andrea Trinkijeri govorio je o svom viđenju meča, a kao i u prethodnom meču oduševljen je bio što je konferencija trajala kratko, a primetio je da pojedine kolege nisu na konferenciji. Trinkijeri se osvrnuo i samoj utakmici.

– Bili smo spori u prvom poluvremenu. Kasnili smo na svaku loptu. Nismo bili ozbiljni, posebno u odbrani. Trento je igrao ozbiljan meč, došli su da se nadigravaju iako nisu imali šta da dobiju iz ovog meča. Zaigrali smo bolje – rekao je Trinkijeri.

On je potom istakao šta mu je zasmetalo.

Dve stvari su mi smetale u ovom meču, 20 izgubljenih lopti i pet pogođenih trojki najboljeg šutera Trenta. Imaćemo do kraja prednost domaćeg terena. To je važno. Čeka nas Uniks, to je kvalitetna ekipa, imaju bekove koji bi u Evroligi u svakom meču mogli da ubace po 20 poena po meču – rekao je trinkijeri, a konferenciju je završio u svom stilu.

– Mission accomplished! Prešli smo nivo, a sada nas čeka novi, znatno teži ‘level’ – zaključio je Trinkijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter