1
Evrokup

FOTO: KK Partizan

ANDREA TINKJERI: Uželeli smo se pune ‘Arene’!

Objavljeno: 03.03.20 u 15:15

Košarkaši Partizana sutra od 21 čas u poslednjem meču ‘E’ grupe Evrokupa dočekuju Trento, a ulog je veliki.

Crno-beli bi u slučaju pobede overili prvo mesto pred nokaut fazu. Trento u Beograd dolazi bez rezultatskog imperativa, jer su već završili takmičenje. Evo šta je o meču sa Italijanima rekao trener ‘parnog valjka’ Andrea Trinkjeri.

– Posle skoro mesec dana se vraćamo u Arenu, malo smo se uželeli igranja u toj atmosferi, iako imamo fantastičnu podršku gde god da se pojavimo. Utakmica sa Trentom je specificna i na svoj način izuzetno teška. Oni imaju dobre igrače, u stanju su da odigraju dobro, ali to u ovoj Top 16 fazi nisu do sada pokazali – rekao je Trinkjeri.

Italijanski stručnjak poziva na oprez.

– Sada nemaju šta da izgube i igraju da ostave što bolji utisak u svom poslednjem meču sezone u ovom takmičenju. Sa druge strane, nama pobeda dugoročno može mnogo da znači. Ali, moramo ići korak po korak. Za početak, želimo da pred našim navijačima odigramo dobru utakmicu i da se izborimo za pobedu.

Novica Veličković je pozvao navijače u što većem broju da dođu u ‘Beogradsku arenu’.

– Igramo protiv ekipe koja ima šta da pokaže i verujem da će dati sve od sebe da u poslednjem mecu ostave što jači utisak. Moramo biti maksimalno koncentrisani i spremni da 40 minuta igramo u jakom ritmu. Posle mesec dana igramo u Areni, prethodni put je bila puna. Iskreno, mnogo bi nam značilo da i sada poseta i energija sa tribina budu na slicnom nivou – rekao je kapiten Partizana.

Drugi meč ‘E’ grupe Evrokupa između Darušafake i Virtusa iz Bolonje je odložen zbog korona virusa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter