0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ŠAKOTA O MOGUĆNOSTI ODLASKA IZ ZVEZDE: Voleo bih da me zameni neko mlađi!

Objavljeno: 02.03.20 u 18:47

Dragan Šakota neće putovati sa Crvenom zvezdom ni u Istanbul, na utakmicu protiv Fenerbahčea koja je zakazana za sredu od 18:45h.

Zbog poznatih zdravstvenih problema sa venama leve noge, Šakota je pred polazak u Tursku najavio meč, a najzanimljivija je bila reakcija na informaciju da bi mogao da ga na klupi Crvene  zvezde zameni Vladimir Jovanović, trener FMP-a.

– Prvi put čujem informaciju, ali sa druge strane biću najsrećniji da na moje mesto dođe mlad i perspektivan trener – odgovorio je Šakota.

Zatim se još jednom osvrnuo na meč protiv Cedevita Olimpije, koji je dobijen u nedelju uveče rezultatom 88:73.

– Bila je bitna utakmica, postoje još dve bitne, treba da budemo fokusirani da ne bude kalkulacija. Kalkulacija nema, hoćemo da pobedimo sve do kraja, da ne misle da biramo. Ako pobedimo sve bićemo treći, pa će sama pozicija da odredi protivnika – kaže trener Zvezde.

Sledi gostovanje Fenerbahčeu koji podiže formu.

– Kao što znate dolazi opet dupla nedelja, Fenerbahče pa Makabi, to je program svaka dva dana i sigurno da nije lako kada igramo sa ekipama koje imaju aspiraciju za visok plasman. Imamo prošlogodišnjeg pobednika regularnog dela sezone Fenerbahče, ne znam zašto su ušli u lošu sezonu, gledao sam sve njihove utakmice, tehnički rečeno imaju sve. Imaju isti stil godinama, dobre igrače i nadaju se visokom plasmanu, iako im je trenutno daleko. Sa ulaskom u plej-of sve im je otvoreno. Ekipa je za mene jedan od favorita za visok plasman – poručio je Šakota.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter