0
Košarka

Nedostatak poštovanja prema preminulima u helikopterskoj nesreći koja se dogodila pre nešto više od mesec dana.

SKANDAL U SAD: Policajac slikao mrtva tela Kobija i Điđi Brajant, pa pokazivao na javnom mestu! (FOTO)

Objavljeno: 01.03.20 u 14:45

Nedostatak poštovanja prema preminulima u helikopterskoj nesreći koja se dogodila pre nešto više od mesec dana.

Kako prenosi portal ‘TMZ’, koji je inače i prvi objavio vest o pogibiji Kobija Brajanta sa još osam putnika u helikopterskoj nesreći, policajac koji je bio na licu mesta slikao je tela košarkaša i njegove ćerke Điđi, te kasnije se ‘hvalio’ tim fotografijama prijatelju.

On je, navodno, pokazivao te slike u jednom kafiću u Los Anđelesu, što je policija najpre pokušala da prikrije, ali je sada isplivalo na videlo.

Portal je dobio odgovor da su svi zaposleni zamoljeni da prijave grešku i obrišu fotografije, kako bi se sprečilo njihovo dalje širenje.

Povodom ovog skandala, oglasio se i advokat porodice Brajant, Geri Rob, jer je vest šokirala Vanesu Brajant.

– Vanesa je tražila još na dan nesreće da se cela zona izoluje i zaštiti od fotografa. Važno je brinuti o žrtvama i njihovim porodicama, ovo je neverovatan nedostatak poštovanja, ljudskosti i privatnosti. Nadam se da će onaj koji je ove fotografije pokazivao naići na žestoke disciplinske mere i da se te fotografije neće dalje širiti – rekao je Rob.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter