0
Evrokup

FOTO: Hotsport

PARTIZAN ZOVE NAVIJAČE: Važan ispit je pred nama!

Objavljeno: 01.03.20 u 13:40

Parni valjak se iz Slovenije vratio sa važnim bodovima u borbi za prvo mesto na tabeli ABA lige, pred predstojeći plej-of.

Naredni izazov pred crno-belim timom, ali i navijačima je utakmica 6. kola Top 16 faze Evrokupa, u kojoj Partizan, u sredu, 4. marta dočekuje Trento.

Ovaj meč, dvostruko je važan za sve kojima su crno-bele boje u srcu.

Trijumf protiv italijanskog tima, doneo bi ne samo prvo mesto u grupi koje je tim Partizana već izborio, već i ukupno najbolji učinak u čitavom Evrokupu. Na taj način, ‘parni valjak’ bi obezbedilo prednost domaćeg terena u svim kasnijim fazama takmičenja, bez obzira na ime protivnika.

Sa druge strane, utakmica u sredu je veliki izazov i za navijače Partizana. Nakon incidenata koji su se dogodili na meču protiv Darušafake, klub je od strane Evrolige kažnjen novčano, sa 10.000 evra, ali se zbog svih događanja nalazi pod lupom i u slučaju ponovljenih incidenata mu preti igranje pred praznim tribinama.

– Kada se u obzir uzme koliko podrška sa tribina znači crno-belima i čini domaći teren istinskom prednošću, eventualno igranje pred praznim tribinama, bilo bi ravno poništavanju ostavrenog rezultata.

Zbog svega navedenog, KK Partizan poziva navijače da u sredu, 4. marta od 21 čas ispune Štark Arenu, navijaju fer i sportski, i budu pogonsko gorivo koje će Parni valjak odvesti do pozicije najuspešnijeg tima Evrokupa, nakon završetka takmičenja po grupama – objavljeno je na zvaničnom sajtu Partizana.

(Foto: Dragana Stjepanović)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter