1
Košarka

BUM: Zvezda se sprema za meč sezone, a Cedevita Olimpija planira da ne izađe na teren?!

Objavljeno: 01.03.20 u 12:02

Najave koje stižu pred večerašnji derbi ABA lige navode da je na pomolu novi skandal na Jadranu.

Crvena zvezda i Cedevita Olimpija bi večeras trebalo da se sastanu od 21 sat u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ u meču koji bi mogao da odluči ishod trke za plej-of regionalnog takmičenja.

Ljubljanski klub već neko vreme je razočaran načinom na koji ga tretiraju čelnici ABA lige, a ‘Večernji list’ je preneo navode da bi u večerašnjem duelu mogli da odbiju da izađu na parket?!

Naime, njima nije odgovoreno na žalbu koju su uputili posle poraza od Mornara, kada su poslali pismo na osam adresa. I nisu dobili nijedan odgovor.

Tada su se žalili na suđenje, a posebno se apostrofira tadašnji ‘ispad’ trenera Barana Mihaila Pavićevića tokom tajm-auta u završnici.

– Oni su u bonusu, a mi imamo sudiju. Nemojte da šutirate trojke, idite na prodor, dobićemo bacanja – rekao je Pavićević.

Tada je sudio Tomislav Hrodov, a Hrvat bi trebalo da bude u sudijskoj trojci i večeras protiv Crvene zvezde.

Večernji list piše da Cedevita Olimpija o neizlaženju na parket beogradske hale ne razmišlja zbog sudije, već zbog narušenog intergriteta lige.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter