0
Košarka

VANESA U SUZAMA, BIJONSE PEVALA: Emotivno ‘Slavlje života’ Kobija i Điđi u ‘Stejpls centru’! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.20 u 21:10

Emotivan dan pun suza završen je komemoracijom pokojnom Kobiju i Đijani Brajant.

Na komemorativnom skupu ‘Slavlje života‘ okupile su se na desetine hiljada ljudi, za komemoraciju je odabran današnji dan koji sadrži ‘24‘ i ‘2‘, te brojeve su na dresu nosili Kobi i Đijana.

Komemoracija je počela sa 30 minuta zakašnjenja, a potom je na pozorniciu izašla Bjonse koja je otpevala dve pesme, nakon druge ‘Halo‘ okrenula se ka Vanesi i poslala joj je poljubac.

– Ovde sam jer volim Kobija – rekla je diva i zapevala.

Nakon njenog nastupa sa video bima pušteni su inserti iz Kobijeve karijere, a potom  je Džimi Kimel prijatelj porodice Brajant izašao na scenu jedva dolazeći do reči.

U prvim redovima našli su se bivši i aktivni košarkaši, glumcima, pevačima…

Vanesa Brajant je tokom cele komemoracije bila u suzama, oko pozornice u ‘Stejpls centru’ bilo je postavljeno oko 35 hiljada crvenih ruža.

Govoriću o oboma, ali prvo o svojoj curici. Bila je ‘tatina curica’, ali me je volela. Svako jutro i svako veče bi me poljubila. Bila je samouverena, odlična sportistkinja. U školi je čak dečacima pokazivala košarku. Bila je jako draga i slatka, uvek se brinula da je porodica na okupu i da su svi dobro. Uvek je htela najbolje za nas. Znala je mandarinski, španski i imala je odlične ocene. Kobi, čuvaj našu Điđi, ja ću Nataliju, Bjanku i Kapri. I dalje smo najbolji tim. Počivajte u miru i zabavite se na nebu, videćemo se ponovo jednog dana – teško, kroz suze izgovarala je Vanesa.

Potom je govorila o Kobiju.

Bili smo zajedno od moje sedamnaeste godine. Bila sam mu prva devojka, prva ljubav, žena, najbolji prijatelj i zaštitnik. Bio je neverovatan muž. Voleo me je više nego što mogu da opišem. Bio je vatra, ja led. Ne znam kako sam zaslužila čoveka poput Kobija. Bio je romantičar u našoj vezi, planirao je izlaske, ručno je pravio poklone za mene, a sve to vreme trudio se da bude najbolji sportista. Poklonio mi je svesku i plavu haljinu koju je Rejčel nosila u ‘Beležnici’, voleli smo se, stvorili prelepu porodicu i odgajali prelepu decu – u gotovo jednom dahu rekla je Vanesa

Potom se okupljenima obratio Majkl Džordan otkrio je par anegdota o Kobiju. 

– Neverovatna je stvar, ako volite nešto i pokušavate da ga shvatite… Sladoled, Burger, šta god morate da odete po to… Kobi Brajant je meni bio inspiracija i čovek koji je brinuo o igri. Želeo je da bude najbolji košarkaš koji može da bude, a od kada sam ga upoznao želeo sam da budem najbolji veliki brat koji mogu da budem. Da bi to uradio, morao sam da trpim glupa pitanja, kasna buđenja… Pričali smo o košarci, poslu, o svemu, pomogao je da budem bolja osoba. Rekao sam ženi da neću da plačem, jer nisam želeo suze da vidim narednih godina, eto šta je Kobi uradio meni. Iako je često bio davež, uvek sam ga voleo. Pre nekoliko meseci mi je poslao poruku, pokušavam da naučim ćerku neke poteze, pitao sam je koliko ima godina? ‘ odgovorio je da ima 12’… moj odgovor bio je da sam tada želeo da igram bejzbol, to je bilo u dva ujutru. Retko imamo prijatelje sa kojima možemo da obavimo takve razgovore – rekao je Majkl Džordan.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter