1
Evroliga

FOTO: KK Partizan NIS mlađe kategorije

NJEGOVA REAKCIJA PODELILA JAVNOST: Mladom košarkašu Partizana dali nagradu u kesi Crvene zvezde (FOTO)

Objavljeno: 24.02.20 u 17:51

Košarkaši Partizana završili su ‘ANGT Marko Ivković’ bez poraza savladavši CFFB Pariz, Makabi, Crvenu Zvezdu i Panatinaikos.

Mesto u idealnoj petorci dobio je i Nikola Radovanović iz tabora Partizana, on je zajedno sa preostalom četvoricom igrača dobio prigodne poklone, a ako se uzme u obzir da je Crvena zvezda bila domaćin dobio je i kesu sa grbom Crvene zvezde u kojoj se nalazi i majica sa obeležjem Zvezde.

NEVEROVATAN FINIŠ: Partizan nadoknadio 11 poena za 100 sekundi i eliminisao Crvenu zvezdu!

Radovanović je kesu okrenuo na drugu stranu, a njegov potez izazvao je podeljene reakcije na drušvenim mrežama.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Podsetimo, na završnom turniru učestvovaće osam ekipa podeljenih u dve grupe, a pobednici grupa će igrati u finalu na istom terenu gde će biti seniorsko finale. Pored Partizana, kroz regionalne kvalifilacije plasirali još aktuelni šampion Real Madrid, te Gran Kanarija i Ritas.

FOTO: KK Partizan NIS mlađe kategorije

0
0

1 Komentara

  1. Bravo decko ako moramo da trpimo i gledamo svakog dana coveka koji nam izlazi iz frizidera i poklanja dres klub za koji navija drugim drzavnicima ,trenera Lalatovica koji dovodi dete u Zvezdinom dresu, a njegov klub Cukaricki igra protiv Zvezde,da sudija koji sudi Zvezdi dobija na poklon Zvezdin dres to sve govori o ZULUMU jednog isfrustriranog kluba ,a ujedno o sektaskoj organizaciji u Srbiji.
    Puno podrsku za tebe mali i zapamti Partizan je estetika ,Partizan je kultura,Partizan je LJUBAV.
    Ziv bio mali BRAVO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter