0
Košarka

MAJKA LEGENDARNOG KOŠARKAŠA: Kada gledam Novaka, kao da gledam mog Dražena, otkrila je i potresnu priču o ličnoj karti!

Objavljeno: 24.02.20 u 19:53

Biserka Petrović, majka legendarnog Dražena dala je ekskluzivni intervju za Kurir. Pričala je o mnogo stvari koje su bitne za nju, ali vrlo zanimljivo je bilo poređenje Novaka i Dražena.

Majka legendarnog hrvatskog košarkaša Dražena Petrovića, Biserka, je u razgovoru za Kurir govorila o svom sinu i drugim temama.

U razgovoru za Kurir, Biserka je Dražena poredila sa Novakom Đokovićem.

Novak kao da je iz moje kuće, meni je uvek bilo teško kada je on bio povređen, kada se loše pisalo o njemu. Znala sam da će se vratiti i sve to demantovati svojom igrom. Kad gledam Novaka, kao da vidim mog Dražena, koliko on daje sebe na terenu, koliko želi da bude najbolji. Mislim da su to dvojica najjačih sportista sa ovih prostora u istoriji. Kad je pobedio u Australiji, odmah smo poslali čestitku. Bili smo kod Novakovih roditelja u restoranu za vreme fajnal-fora u Beogradu. To je jedna divna porodica, sprijateljili smo se – poručila je Biserka.

Otkrila je i jednu neverovatnu stvar, osvrnula se na priču o Draženovoj ličnoj karti i njegovom časovniku.

Ličnu kartu sam našla u Šibeniku. Sva sam se potresla kada sam videla da je izdata 7. juna 1983, a da ističe 7. juna 1993, baš na dan kada je nastradao. A sat… Niko mi nije verovao kad sam ga donela ovde. Stao je u 17.20, a nije bio razbijen. Nesreća se dogodila pet minuta ranije zaključila je majka Dražena Petrovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter