Predsednik Partizana Ostoja Mijailović sada već tradicionalno odgovarao je na pitanja navijača crno-belog kluba na televiziji BC Partizan TV.

Jedno od pitanja ticalo se i spekulacija u javnosti da je Mijailović fiktivni predsednik, te da klubom rukovodi Andrej Vučić.


– Nisam došao u Partizan da se dopadnem svakome. Imamo svoj cilj, dve i po godine nižemo uspehe, stabilizujemo klub, kao da ga vodi čarobnjak iz Oza. Andrej Vučić nema nikakve veze sa klubom, on nije Partizanovac, nije ništa, dobro, ni loše uradio za klub. Da, ne daj Bože. padne avion mislim da bi on bio kriv, pošto ga za sve optužuju. Pustite čoveka da radi svoj posao. Drugi poturaju takve priče, kako bi prikrili sopstvene neuspehe i neopravdana ulaganja – odgovara Ostoja Mijailović.

TV KK PARTIZAN: Ostoja Mijailović o Lovernju, ugovoru Trinkjerija, Redingu i dugovima..

Govorio je predsednik crno-belih i o svojevrsnim ‘medijskim podmetanjima’ protiv Partizana. On ističe da se borba ‘neće svesti samo na parket’.

– Poznato je ko će se boriti za osvajanje ABA lige. Jak Partizan mnogima ne odgovara. Cilj je destabilizacija Partizana. Poznato je kako neki ljudi u Srbiji funkcionišu. Napada će sigurno biti. Bićemo predstavljeni kao neko ko nije zalaganjem i radom napravio posao na pravi način. Biće guranja klipova pod točkove, kako kod stručnog štaba, tako i kod uprave. Moramo biti pametni, jaki, imuni, da ne dozvolimo da nas to poremeti. Siguran sam da se neće sve svesti na parket. Nas zanima košarka, a neke druge zanimaju druge stvari. Naučio sam da moram da bude gromobran u Partizanu za mnoge stvari. Najvažnije je da dođemo tamo gde smo nekada bili rezultatski i gde nikada nismo bili organizaciono – zaključio je Mijailović.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Kompletno izlaganje predsednika Partizana pogledajte ispod.

FOTO: KK Partizan