0
AdmiralBet ABA Liga

RAZREŠENA DILEMA: Hoće li Angola imati pravo nastupa u Evrokupu? Evo šta kažu izvori bliski Partizanu…

Objavljeno: 20.02.20 u 09:16

Košarkaše Partizana pojačao je Kolumbijac Brajan Angola, navijači su se nadali da će pomoći klubu u Evrokupu, a to se po svemu sudeći neće dogoditi.

Dvadesetpetogodišnji bek je pred Kup ‘Radivoj Korać‘ najavljen kao moguće pojačanje crno-belih, a u javnosti se pojavila informacija da će imati pravo nastupa i u Evrokupu. Novinar blizak Partizanu Vladan Tegeltija objasnio je njegov status.

– Da ponovim još jednom, Brajan Angola nema pravo nastupa u Evrokupu, pošto je rok za licenciranje igrača za Evrokup istekao, bez obzira iz kojeg takmičenja dolaze. Sve ostalo su loše interpretacije, ili netačno prenešene informacije odavde – napisao je Tegeltija.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) on

Podsetimo, Partizan je angažovao Redžija Redinga koji će zbog povrede duže odsustvovati sa terena, te je stručni štab Andree Trinkijerija bio prinuđen da pronađe drugo rešenje na poziciji beka, a odluka je pala na Brajanu Angoli. Kolumbijac je profesionalnu karijeru počeo u Lejkland Medžiku, a u Evropi je nastupao za Ostende. U Belgiji je ove sezone beležio 13,5 poena po utakmici, 2,5 asistencija i 4,2 skoka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter