1
Košarka

FOTO: ABA JTD liga

‘SMENJUJU SE NEVERICA I TUGA’: Zvezdin as i dalje žali zbog poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća

Objavljeno: 19.02.20 u 17:23

Ne može da se pomiri sa gubitkom velike razlike u poslednjim sekundama meča protiv Partizana.

Crvena zvezda je imala šest poena prednosti u poslednjih 20-30 sekundi meča, ali je uspela to da prokocka, dozvoli crno-belima produžetak i kasnije pobedu u dodatnih pet minuta.

Trojku, pa dva bacanja za Zvezdu u finišu regularnog dela je dao Dejan Davidovac, koji bi tako postao junak, da nije bilo Markusa Pejdža koji je ubacio osam koševa.

– Osećaj je i dalje isti, neverica i tuga se samo smenjuju. Glava nikako da se ohladi – rekao je Davidovac za ‘Žurnal i nastavio:

– Ali, proći će. Mora. Ideš dalje. Nema druge. Sada smo imali i malo dužu pauzu, pa je bilo i više vremena za razmišljanje. Međutim, uveren sam da će se i to brzo srediti. Već u petak igramo protiv CSKA, treba misliti o tome i kako podići kvalitet igre.

Teško mu je da se pomiri sa porazom.

– Mnogo toga se dogodilo i uslovilo epilog. Ali kada god vraćam film, uvek se vratim na tih šest razlike. Izgubili smo nešto što je mnogo teže izgubiti nego dobiti. Bilo je tu svega, ipak bila je to tačka preloma. Ne mogu nikako da se pomirim sa tim… –  zaključio je krilni košarkaš.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter