0
Košarka

SLAVLJENIK JOKIĆ: Igram mnogo bolje jer sam smršao! (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.20 u 21:23

Srpski centar Nikola Jokić danas je napunio 25 godina.

Jokić je u intervjuu za ‘ESPN’ pričao o dosadašnjem toku sezone, u kojoj Denver zauzima drugo mesto u zapadnoj konferenciji sa 38 pobeda do sada.

– Mislim da smo igrali jako dobro, imamo odličan rekord, pa iako smo se brinuli kako ćemo da prođemo pobedili smo sedam od poslednjih osam utakmica i imali odličan momentum pred Ol-star brejk – počeo je Jokić.

Jokić je imao objašnjenje za to što je lošije počeo sezonu, a da sada igra sjajno.

– To se jednostavno desilo. Možda mi je bilo potrebno malo vremena da se zagrejem pošto u prvom delu sezone nisam baš najbolje šutirao, moji šutevi su bili neprecizni, a i imao sam viška kilograma i sada kada sam smršao sve je bolje.

Kako je otkrio, smršao je čak 11 kilograma.

– To je sve zbog našeg trenera Felipea, on radi s nama pet godina i sve radi za mene pa mi je prepisao dijetu i plan treninga, pa smo zajedno napravili veliki uspeh.

Sjajno sarađuje sa Džamalom Marejem.

– Sve je tu do iskustva, mi smo imali i teške momente kada je bilo potrebno postići koš, pa nam je sakupljeno iskustvo dosta pomoglo. Ne samo u odnosu mene i Džamala nego generalno čitava ekipa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter