0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT/Andrej Kranjc

‘KOŠARKAŠKA LUDNICA’: Zvezdu već od petka čeka ‘pakao’, Partizan ima vremena da se spremi za završnicu ABA lige i Evrokupa!

Objavljeno: 19.02.20 u 15:08

Spuštena je zavesa na Kup ‘Radivoja Koraća’, a Partizan je u Nišu osvojio drugi trofej sezone i sada se sprema za završnicu ABA lige i Evrokupa.

Najzad četa Andree Trinkjerija može da odahne. Da malo ‘odmori’ i usredsredi na treninge. Naime, posle osvojenog kupa pred crno-belima je bilo 13 dana pauze, mada dobar deo igrača odmah se priključio reprezentaciji u kvlafikacijama za Eurobasekt. Ipak, pauza u klupskoj košarci će prijati Andrei Trinkjeriju i stručnom štabu da se što bolje pripreme i odmore pred završne borbe u ABA ligi i Evrokupu.

Partizan će svoj prvi sledeći meč odigrati 29. februara u okviru ABA lige u Novom mestu protiv Krke. Potom, tek 4. marta igra sa Trentom meč Evrokupa koji bi za crno-bele mogao da znači domaći teren do finala ovog takmičenja.

Sa druge strane Crvenu zvezdu već od petka čeka ‘pakao’. Prvo za dva dana od 19 časova u ‘Beogradsku arenu’ stiže šampion Evrope CSKA, potom šest dana kasnije sledi put u Baskiju na dvoboj sa Baskonijom i četiri dana kasnije možda odlučujući duel za plasman u pelj-of ABA lige protiv Olimpija Cedevite u ‘Pioniru’. Tri dana kasnije četa Dragana Šakote putuje za Istanbul na dvoboj sa Fenerbahčeom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter