0
Košarka

FOTO: KK Partizan

ZAGORAC PRED DERBI: Lepo je pred njihovim navijačima, ali još lepše pred našim!

Objavljeno: 16.02.20 u 10:40

Košarkaš Partizana Rade Zagorac smatra da je finale Kupa Radivoja Koraća u Nišu najzanimljivija atmosfera u celoj sezoni.

Partizan i Crvena zvezda će se naći u još jednoj reprizi finala, koje se često događa poslednjih sezona. Poslednje, 2019. godine, dobio je Partizan u dramatičnom finišu.

Obe ekipe biće večeras od 21 sat izmorene, crveno-beli posle preokreta protiv Mega Bemaksa, a crno-beli protiv FMP-a.

– Standarno zanimljive i teške utakmice sa FMP-om. Moram da primetim da oni u ovom sastavu su još čvršći i još ozbiljnija ekipa. Da su u ovom sastavu bili od početka ABA lige, verujem da bi im plasman bio viši. Njihov trener radi dobar posao, tako da je ovo bila zanimljiva utakmica, vredna polufinala Kupa. Naša strana je zadovoljnija plasmanom u finale – rekao je Zagorac.

Ali, motiva neće nedostajati.

– To je nešto što smo znali po samom žrebu. Nije nešto novo što se nismo ranije susretali, radimo maksimalan posao da taj oporavak bude maksimalan. Nema tu mnogo filozofije, utakmica se neće pomerati, igraće se u vreme u koje je planirana i na nama je da budemo što bolji.

Košarkaš Partizana ističe šta je to najzanimljivije u derbiju koji se igra u Nišu.

– U principu isti kao i prethodnih 15-20. Ne očekujem nešto novo, pola hala će biti njohovo, pola naše. To je, istakao bih, najzanimljivija atmosfera u celoj sezoni. Lepo je igrati pred protivničkim navijačama, još lepše igrati pred svojim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter