0
Košarka

‘OL-STAR’ U ČIKAGU: Badi Hild je naslednik Peđe Stojakovića, neviđeni spektakl u zakucavanjima! (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.20 u 09:35

Aron Gordon, brat bivšeg igrača Partizana Džoša Gordona, ponovo nije imao sreće i za dlaku mu je izmakla titula, iako je i sam blistao u ‘Junajted centru’.

Fantastičnu predstavu priredili su nam i šuteri i atraktivni igrači u takmičenju zakucavanjima. Badi Hild odneo je pobedu u šutiranju trojki u dramatičnoj završnici poslednjim šutem ‘šarene lopte’ sa zvukom sirene.

Košarkaš Sakramento Kingsa bio je bolji od Devina Bukera i Davisa Bertansa i postao prvi igrač ‘kraljeva’ od Predraga Stojakovića koji je pobedio u ovom nadmetanju 2003. godine.

U prvoj seriji, Hild i Buker su imali identičan skor – 27. Zatim im se priključio i Bertans koji je takođe ubacio 27, a u dramatičnom finalu Hild je jedini ponovio svoj skor i osvojio prestižni trofej.

Spektakl je viđen i u takmičenju zakucavanjima, gde je Aron Gordon došao po nagradu koja mu je ‘ukradena’ pre par sezona, ali je ponovo ostao ‘kratkih rukava’.

Ovog puta trofej je podigao košarkaš Majamija Derik Džons Junior koji je takođe bio fantastičan, ali će ponovo biti oprečnih mišljenja da li je Gordon zaslužio pobedu.

Gordon je bio nadomak trijumfa sa nekoliko spektakularnih kucanja, a na sam prag trijumfa stigao je kada je preskočio Tako Fola iz Bostona, momka za glavu višeg od njega.

Međutim, i Džons Junior je imao par neverovatnih okreta i zakucavanja kojima je ipak bio ispred Gordona, iako su mnogi izneli mišljenje da bi ‘nagrada trebalo da se podeli između njih dvojice’.

Inače, Džons Junior je na ovaj način proslavio rođendan, a vi uživajte u ovim atrakcijama:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter