0
Košarka

DETALJI IZ SVLAČIONICE: Veličković se ‘poklonio’ dvojici saigrača, a onda najavio novi derbi (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.20 u 09:10

Kapiten Partizana izneo je nekoliko detalja iz svlačionice crno-belih posle pobede nad FMP-om u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Novica Veličković u prvi plan istakao je promene koje su on i saigrači napravili u pauzi između dva poluvremena, ali i dvojicu saigrača koji su kuburili sa problemima tokom vikenda.

– Jedna teška utakmica, dosta smo se mučili u prvom poluvremenu. Na poluvremenu smo odlučili da radimo ono što najbolje radimo i našli smo odgovor na njihovu igru. Čestitao bih Koriju (Voldenu) i Birči (Stefan Birčević). Birčevića je juče noga zabolela, a Kori je danas imao stomačnih problema, smogli su snage, bili su na terenu i bili su dobri. Nemamo vremena na odmor, sutra je finale i spremićemo se – poručio je Veličković na konferenciji za medije.

‘Parni valjak’ je slavio trijumf protiv ‘pantera’ rezultatom 85:77 i tako zakazao novi duel protiv Crvene zvezde u borbi za ‘Žućkovu levicu’.

Meč se igra u nedelju od 21 sat u niškoj dvorani ‘Čair’ koja će sigurno biti dupke puna.

– Još jedan derbi, nema favorita, čeka nas težak meč. Derbi kao derbi, biće atmosfera koja je specifična. U derbiju nije više kao pre 10-ak godina kada je podeljeno, sada je ovo situacija kada je pola-pola, to je uživanje, očekujem da damo maksimum i neka bolji pobedi – istakao je kapiten branioca trofeja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter