0
Košarka

OL STAR: Mladi Ameri mnogo bolji od ostatka sveta, Dončićeva trojka sa svoje polovine (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.20 u 09:44

Počeo je Ol star vikend u Čikagu, a u prvom meču trodnevnog spektakla Tim SAD pobedio je Svet i izjednačio u ukupnom rezultatu na 3:3.

Neobavezan spektakl, tako se može opisati ono što smo videli jutros u ‘gradu vetrova’. Sijaset lepih poteza, zakucavanja, asistencija i trojku Luke Dončića sa više od pola terena. Na kraju su mladi Amerikanci pobedili ostatak sveta 151:131 i u ukupnom skoru su izjednačili na 3:3.

Za selekciju Sjedinjemnih Država igrali su Birdžis, Karter, Grejem, Hiro, Džekson, Morant, Nan, Paskal, Sekston, Vašington, Vilijamson i Jang. Tim Sveta igrao je u sastavu: Voker, Meli, Beret, Klark, Dončić, Gildžes Aleksander, Haćimura, Mihaljuk, Okođi i Vagner.

Najbolji igrač utakmice bio je Majls Bridžis iz Šarlota koji je ubacio 20 poena, imao pet skokova i tri asistencije. Kod pobednika najefikasniji je bio Paskal sa 23 koša, Sekston je dodao 21, a Jang 18 poena. Kod ekipe sveta je Beret ubacio 27 poena, Klark 22, a Dončić 16.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter