0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ŠAKOTA PRED KUP: Pamtim dobro 1987. godinu kada sam osvojio trofej sa timom iz Prve B lige!

Objavljeno: 12.02.20 u 23:15

U Nišu sutra startuje Kup Radivoja Koraća, a Crvena zvezda u četvrtfinalu igra protiv Radničkog sa Crvenog krsta.

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota prisetio se 1987. godine kada je sa učesnikom druge lige IMT-om osvojio Kup Jugoslavije. Zbog toga poziva na oprez pred dvoboj sa ‘krstašima’.

– Specifično takmičenje prema kome moramo da pokažemo respekt. U nacionalnom kupu svi imaju pravo da razmišljaju o trofeju, i to sam lično doživeo još 1987. godine kada sam vodeći ekipu iz Prve B lige stigao do trofeja u konkurenciji klubova koji su na papiru bili mnogo jači. Od tada sam naučio da svakom protivniku treba ukazati puno poštovanje. Takmičenje jeste takvo da će se igrati uzastopne utakmice, ali za nas je to ove sezone već ustaljena praksa da igramo u tom ritmu. Razmišljamo samo o Radničkom i prvoj utakmici na turniru – istakao je Dragan Šakota.

Crvena zvezda protiv Radničkog sa Crvenog krsta igra u četvrtak od 17 časova. Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća igra se u Nišu od četvrtka do nedelje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter