2
Košarka

STIŽE POJAČANJE: Sprema se novi potres – Partizan ima dve opcije posle povrede Redžija Redinga!

Objavljeno: 12.02.20 u 13:59

Još jedan igrač, gotovo izvesno, pojačaće tim Andree Trinkijerija.

Nakon što je Redži Reding povredio grudni mišić (iako iz kluba ističu da za njega nije kraj sezone), jasno je, Partizan za završnicu sezone bi morao da pojača roster još jednim bekom/krilom.

Specijalizovani novinar Luka D’Alesandro često ima prave informacije kada su u pitanju košarkaški transferi, a danas je preneo informaciju da Partizan ima dva imena na spisku želja.

ONI BRANE ‘ŽUĆKOVU LEVICU’: Partizan izabrao igrače za Kup Radivoja Koraća!

Prvo je Dejan Todorović, o čemu se već neko vreme piše u košarkaškoj javnosti, ali za njega se spominje da bi tek na leto mogao da dođe u Humsku.

Drugo ime, potpuno novo, jeste Brajan Angola. Košarkaš belgijskog Ostendea je povremeni reprezentativac Kolumbije, ima 25 godina i visok je 198 centimetara.

ABA LIGA OŠTRO KAZNILA ZVEZDU: Svaka uvreda sa derbija detaljno je navedena! (FOTO)

Prošle sezone je pomogao klubu da osvoji titulu šampiona, a bio je MVP finalne serije. Krasi ga dobar šut za tri poena i odličan atlecisizam.

Ono što je vrlo važno, Angola bi imao pravo da nastupa u Evrokupu, pošto je sa Ostendeom ove sezone igrao u FIBA Ligi šampiona.

0
0

2 Komentara

  1. U prevodu. Umesto da dođe u Zvezdu, on u Partizan. Baš tebe zabole, za gladne i penzionere u Srbiji. Kad onoliki stranci napuniše zvezdinu svlačionicu, nigde te nije bilo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo bahato,otimaj od gladne Srbije.e Srbijo šta si doživela ,umesto da taj novac deješ gladnima i bolesnima ,a ti se razmećeš i daješ bahatim lopovima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter