4
AdmiralBet ABA Liga

IZGLEDA DA JE PAO IZBOR: Partizan počeo pregovore sa prvim pojačanjem…

Objavljeno: 12.02.20 u 20:20

Najavili smo danas da bi Partizan mogao da dobije dva nova pojačanja, a evo ko je za sada bliži Humskoj.

Povreda Redžija Redinga naterala je upravu Partizana da krene u potragu za pojačanjima. Rok je 15. februar posle kog neće biti moguće licencirati nove igrače za ABA ligu. Crno-beli žele jači da uđu u borbu za trofej u regionalnom takmičenju.

Pregovori su započeti sa bekom iz Kolumbije Brajanom Angolaom. Reč je o momku visokom 198 cm i koji ima 25 godina. Nastupa za belgijski Ostende.

Crno-beli su uspostavili kotakt sa njim i ceo posao bi mogao da bude završen već do petka. Radi se o sjajnom šuteru za tri poena.

Brajan Angola bi mogao da nastupa u Evrokupu, jer je ove jeseni sa Ostendeom igrao u FIBA Ligi šampiona.

0
0

4 Komentara

  1. Ovo je sramota, izgleda da hoće da budu bolji od fmp. Dosad su dovođenja igrača bila dozvoljena samo Nebojši, jeste da on i sada jedini dovodi evroligaške igrače ali ko dozvoljava Partizanu da dovodi nepoznate igrače i još iz Belgije.

    0
    0
    Odgovori
  2. xaxaxa kada takav komentar dođe od onih koji su na pojačanja potrošili duplo više državnog novca od kkp (Lorenzo Braun, Derik Braun, Kevin Panter, Džejms Gist, Čarls Dženkins, Kuzmić, Kuridža… od prošle sezone Perperoglu, Faje, Beron, Ojo), ne preostaje ti ništa drugo nego da se smeješ buda..

    0
    0
    Odgovori
    • Mozli,Reding,Pejdz,Gordic,Wolden,Mekadu,Tomas,Parahovski,Piters,vise nije ni potreno! Ostoja kalaja iz svog dzepa platio

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter