0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

VUJOŠEVIĆ CRNO-BELI ĆE PONOVO SLAVITI: Nadam se da je u Partizanu zdrava priča, vidim FMP se pojačao pred kup…

Objavljeno: 11.02.20 u 22:54

Duško Vujošević je kao trener Kluža osvojio prvi trofej, a svoj 25. u uspešnoj karijeri.

U razgovoru za ‘Kurir‘ govorio je o svom lečenju, uspesima na sportskom planu i drugim temama…

Ponedeljak je dan kada idem na dijalizu, tako zahteva moja bolest – rekao je Vujošević

Otkrio je i koliko je teško izdržati takav ritam.

Svakako bi mi teže padalo da ne radim ništa i da ležim u krevetu. Moj plan je bio da najpre obavim transplantaciju bubrega, pa tek onda da nastavim s trenerskim pozivom. To se, međutim, ispostavilo neizvesnim. Zato sam odlučio da nastavim normalno da živim i radim. Nije jednostavno, ali čovek prihvati situaciju u kojoj se nalazi – rekao je Vujošević

Nekadašnji trener Partizana govorio je o odličnom meču koji je Partizan odigrao protiv Virtusa u Bolonji.

– Nažalost, zbog obaveza sam gledao praktično samo poslednju četvrtinu. Partizan je odigrao dobro, vidi se da ekipa ima solidnu energiju. A i dobro finansijsko stanje u ovoj predizbornoj godini. Nadam se samo da je to na zdravim osnovama – poručio je on.

Vujošević je istakao da prati srpsku košarku, te da je video da se FMP pojačao pred Kup Radivoj Korać koji će se igrati od četvrtka 13. februara u Nišu.

– Kup je uvek neizvestan, uvek može da dođe do iznenađenja jer je u pitanju jedna utakmica. Vidim da se FMP pojačao pred kup. Ipak, smatram da će Partizan i ove godine slaviti – rekao je Vujošević za Kurir.

FOTO: Youtube 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter