0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan/Twitter

POSLE VELIKE POBEDE PROTIV BUDUĆNOSTI: Jaramaz imao poruku za navijače pred Kup Radivoja Koraća

Objavljeno: 10.02.20 u 16:48

Jedan od ‘iks-faktora’ pobede protiv Budućnosti nio je Ognjen Jaramaz.

Partizan je trijumfom od 87:82 zaseo na prvo mesto i trenutno je prvi favorit da do kraja ABA lige ima prednost domaćeg terena u plej-ofu.

– Ovom pobedom smo uradili veliki deo posla, ostaje da u narednim mečevima ligu privedemo kraju na pravi način. Hvala navijačima na velikoj podršci, Arena je bila prepuna. Oduševljen sam što se toga tiče – rekao je Jaramaz i dodao:.

– U pojedinim situacijama nismo uspeli u odbrani da uradimo ono što smo zamislili. Njihovi dobri šuteri u prvom poluvremenu su ostajali su sami na otvorenim šutevima. Nikolić i Šehović su se razigrali i kasnije nam je bilo teško da ih zaustavimo. Uspeli smo da postignemo više poena od njih i to je najvažnije. Razigrali smo se u drugom poluvremenu.

Jaramaz je zadovoljan i ličnim učinkom.

– Odigrao sam dosta bolje drugo poluvreme nego prvo, zadovoljan sam svojom igrom. Osetio sam da mi je krenulo krajem prvog poluvremena, kada sam postigao kos uz faul. U drugom sam nastavio u istom ritmu – istakao je Jaramaz.

Sledi Kup Radivoja Koraća u Nišu, a Jaramaz smatra da je ovo bila odlična uvertira.

– Bilo je veoma naporno i zaista smo odradili veliki posao. Ovo je odličan zalet za Kup – naveo je Jaramaz.

Mladi bek je u Partizan stigao pre godinu dana.

– Mislim da sam napravio veliki iskorak, da sam napredovao uz sve ove ljude sa kojima radim svakodnevno. Zadovoljan sam u kom smeru mi ide i igra i karijera – zaključio je Jaramaz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter