0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

ČEKA NAS TEŠKA UTAKMICA – TRINKIJERI: Moramo biti mudriji nego u prethodnim utakmicama!

Objavljeno: 08.02.20 u 14:20

Košarkaši Partizana sutra dočekuju Budućnost u utakmici 19. kola ABA lige.

Trener košarkaš Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Budućnosti mora biti još bolja i mudrija nego u prethodnim utakmicama ako želi da stigne do cilja.

– I Budućnost i mi želimo da stignemo do istog cilja. Sutrašnja utakmica će u velikoj meri odrediti put koji ćemo morati da pređemo da bismo do tog cilja došli – rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Dva tima trenutno imaju isti učinak, 14 pobeda i četiri poraza, uz prednost Budućnosti zbog pobede u meču koji je jesenas odigran u Podgorici.

Budućnost ima sjajne igrače, sklopljene u tim koji je projektovan da napadne titulu. Prema tome, očekuje nas još jedna veoma, veoma teška utakmica u kojoj moramo biti još bolji i još mudriji nego što smo bili u svim utakmicama koje smo do sada odigrali – rekao je Trinkijeri.

Kapiten i rekorder po broju odigranih mečeva u crno-belom dresu, Novica Veličković je naveo da je njegova ekipa još u Bolonji, nakon utakmice protiv Virtusa, sve misli okrenula ka utakmici u Areni.

Voleo bih da Arena bude puna i da zajedno sa našim navijačima stignemo do pobede. Oni su iskusan protivnik, imaju dobar tim, ali na nama je da verujemo u sopstvene mogućnosti i da iskoristimo segmente u kojima možemo da ostvarimo prednost – rekao je Veličković.

Pre početka utakmice biće organizovana prigodna svečanost tokom koje će Veličkoviću biti uručen poklon za najviše odigranih utakmica u dresu Partizana.

Utakmica je na programu sutra od 18 časova u beogradskoj Štark areni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter