0
Košarka

TIM NE MOŽE DA PREŽALI OD ĐOKOVIĆA: Ljut sam na sebe!

Objavljeno: 06.02.20 u 20:55

Novak Đoković je osvojio osmu titulu šampiona Australijan opena pobedom nad Dominikom Timom, koji teško proživljava kroz taj poraz.

Austrijanac je bio nadomak trijumfa, što bi mu bio prvi Gren Slem u karijeri, ali nije uspeo da prelomi meč u svoju korist kada je bilo najpotrebnije.

Sada iz svog poraza pokušava da izvuče pouke, ali sam ističe da je veoma ljut na sebe.

– Endi Mari je gubio svoja prva četiri Grend slem finala, pre nego što je osvojio tri i postao najbolji igrač na svetu. Uzeću njega kao nekog na koga treba da se ugledam. Moguće je da neću uspeti ni na narednim Grend slemovima da osvojim titulu. Nadal je uspešan na šljaci, Đoković je najbolji na tvrdoj podlozi, dok Federer i dalje ima šanse da osvoji Vimbldon. Pored njih, treba uzeti u obzir i Aleksandra Zvereva, Stefanosa Cicipasa i Danila Medvedeva – rekao je Tim i dodao:

– Porazi od Rafaela Nadala u Parizu su bili glatki, nisam imao šanse. Ovoga puta sam bio blizu. Moglo je biti drugačije, ljut sam na sebe. Nikad nisam bio tako blizu – istakao je Tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter