5
Evrokup

FOTO: Youtube/screenshoot

NEMILE SCENE U BOLONJI: Sukob Zagorca i Teodosića, jedva su ih smirili!

Objavljeno: 05.02.20 u 23:54

Partizan je savladao Virtus u Bolonji rezultatom 84:82, a nakon meča potkrao se jedan incident.

Rade Zagorac i Miloš Teodosić umalo su ušli u fizički duel nakon meča, a veći incident u ‘Paladoci’ sprečen je prisebnošću saigrača i trenera Partizana.

– Ne bih preterano komentarisao, poštujem veličinu Miloša Teodosića van terena, ali na terenu, ja se borim za svoj tim – rekao je Zagorac srpskim novinarima u Bolonji.

Osvrnuo se potom i na sam meč i neverovatnu podršku sa tribina…

– Ova pobeda je ključni deo sezone u svakom smislu. Mnogo je važna iz mnogo aspekata. Ogromna je bila potrošnja energije. Imali smo podršku, znači nam kakva god da je, a posebno kada je ovakva kakvu smo danas imali.

Zagorac je postigao četiri poena u meču, a u samoj završnici poene za pobedu.

Mnogo puta smo pričali na tu temu. Dobijamo udarce, ali nastavljamo. U tom maniru smo igrali i ovog puta. Velika važnost pobede, tek će se pokazati koliko je važna – istakao je Zagorac.

FOTO: Youtube / Skrinšot

0
0

5 Komentara

  1. BRUKA i SRAMOTA od precenjenog, isforsiranog u navodno velikana srpske kosarke, ime mi je tesko da izgovori o kojoj se prevari radi. to je sinoc sa markovicem na tudjinskom parketu pokazao … ovo je njihova najbolja partija u karijeri … da su se tako tukli-borili i igrali za reprezentaciju … gde bi nam reprezentacija na takmicenjima bila … ono lupanje u grudi, srce, tudji grb, samo „cigancici“ iz beogradskog predgradja rade kad igraju proptiv kosarkaske INSTITUCIJE kk partizan … ALI … ONI sinoc utakmicu igrase kao bivsi reprezentativci sa buducim kosarkaskim velicinama, koji su buducnost srpske kosarke: trifunovicem, jaramaz, zagorcem, …. i kosarkaskom pravom velicinom kakav je velickovic, to je zbog toga sto takav potencija u oba kluba u zelezniku nema. trba da ih je SRAMOTA !!! treba te nabedjene, napacene i nkad do kraja ostvarene kosarkase razumeti, ONI su radili, odgajani i vaspitavani u sredinama koje vitestvo, sportski uspeh-neuspeh, postenje i patriotizan samo kroz MANIPULACIJU, LAZ, PREVARU I PLJACKU NA TERENU I VAN NJEGA RAZUMEJU. kad se vrati u nas, neka ga tamo u svom hotelu sa istomisljenicima uziva.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cirkuzant teški, prevara od igrača. Nba katastrofa,kukao kako neće nikada u Zvezdu i Partizan pa se prodao za male pare. Pokretni cirkus se nastavljs,teška su vremena,ljubavi tu nema-Andrea. Ipak su to nekada bili drugoligaši,znači lažna institucija

    0
    0
    Odgovori
    • Nisu ti polupani, ti si prolupani. Kao i većina limenki košarku pratiš zadnjih par godina. Kod vas nije hteo da dođe, a za Partizan se bori srcem. Nije vrhunski igrač, ali vi o tome ne brinite. A to ko je institucija a ko ne, govore sve legende od Kiće i Praje pa do danas (izguglaj da vidiš ko su ti ljudi). Zapitaj se za koga navijaš limeni?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter