0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: KK Crvena zvezda

GLAS VELIKOG RIVALA IZ ‘KOMŠILUKA’: Zvezda ima najbolju ekipu, ali Partizan je favorit za titulu!

Objavljeno: 05.02.20 u 14:44

Sve se vrti oko srpskih klubova u regionalnoj ligi.

To je istakao i košarkaš Budućnosti Nikola Ivanović, koji je u izjavi za podgoričke ‘Vijesti’ istakao da Zvezdu smatra za najbolji tim ABA lige, ali da je najveći favorit – Partizan, kome će gostovati u nedelju od 18 časova u Štark areni.

– Partizan igra dosta agresivno, odbrana je na viskom nivou, zna se ko šta radi. Dosta lepo su posložene stvari i ofanzivno i defanzivno rekao je Ivanović i nastavio:

– Ubedljiva pobeda protiv Igokee od 40 razlike znači nam mnogo, jer u dobrom momentu idemo u Beograd da igramo meč sa Partizanom. Mnogo bi nam značilo to prvo mesto. Vezali smo tri pobede i mislim da hvatamo dobar ritam. Sigurno je da će Partizan da pristupi malo drugačije tom meču, nakon poraza od Crvene zvezde. Oni jure pobedu protiv nas. Očekujem lep ambijent za igranje u Areni. Nadam se da će se igrati dobra košarka – rekao je Ivanović, a prenose podgoričke Vijesti.

Potom je izneo svoju prognozu.

– Gledajući prethodnih 30-ak dana kako igra Partizan, mislim da je to ekipa koja je možda glavni kandidat za osvajanje. Crvena zvezda je nesporno najbolja ekipa, što se tiče kvaliteta. Možda nije imala fokus na ABA ligu, ali je u Evroligi dobila neke bitne utakmice, a te što je izgubila odigrala je dosta kvalitetno – zaključio je Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter