0
Evrokup

FOTO Screenshot

EVROKUP: Trento nije odigrao za Partizan, a Andora je u završici za infarkt uspeo da savlada Huventud.

Objavljeno: 04.02.20 u 22:25

Dva duela u Evrokupu odigrana su večeras, Trento je poražen od Darušafake 74:95. Očajni domaćin nije imao nikakve šanse protiv turskog predstavnika koji je već nakon dve četvrtine rešio pitanje pobednika.

Gosti su u završnici poluvremena imali prednost od čak 22 poena prednosti, a do završnice treće četvrtine imali su i 29 poena suficita. Došlo je do malog opuštanja u završnici meča, te je Dačka slavila sa samo 19 poena prednosti.

Blekmon jedini raspoložen u Trentu sa 22 poena, Đentile je bio očajan sa samo 5 poena, a na drugoj strani najbolji su bili Braun, Lamb i Kolson sa po 14 poena. Ipak, najbolji igrač utakmice bio je Džerod Džons sa 12 poena i 17 skokova.

Španski derbi je nakon uzbudljive završnice pripao Morabank Andori, nakon penal završnice i dosta neizvesnosti u završnici slavio je domaćin 90:89.

Najveća prednost koju je domaći tim imao u meču iznosila je pet razlike, isto toliko imali su i gosti. Vodio je tim iz Katalonije sve do poslednjeg minuta kada su poenima Hane Klevina igrači Andore uspeli da dođu do potpunog preokreta i nove pobede.

Najefikasniji u domaćem sastavu bio je Musa Diagne sa 15 poena, toliko je ubacio i Dejan Todorović, a David Jelinek dodao je 14 poena. Dok je kod kod gostiju Klemen Prepelic ubacio 22, a 14 poena dodao je Nenad Dimitrijević, dva manje ubacio je Luk Harangodi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter