0
Košarka

BRAVO, NIKOLA: Jokić će drugi put uzastopno učestvovati u ‘Ol-star’ utakmici! (FOTO)

Objavljeno: 31.01.20 u 09:05

Bez obzira što neće biti među starterima, velika je stvar za srpskog reprezentativca što je ponovo pozvan na najatraktivniju utakmicu sezone.

Pre nekoliko dana objavljeni su svi starteri Zapata i Istoka na predstojećem ‘Ol-star’ meču koji će se održati u Čikagu, a sada su postali poznati svi učesnici.

Tačnije, tu informaciju objavio je Šems Čaranija, specijalizovani novinar ‘Atletika’ koji je istakao da će Nikola Jokić biti među 12 igrača odabranih od strane trenera u zapadnoj konferenciji.

Od ranije je poznato da su starteri: Luka Dončić (Dalas), Džejms Harden (Hjuston), Lebron Džejms (Lejkers), Kavaj Lenard (Klipers), Entoni Dejvis (Lejkers).

Njihove rezerve biće, osim Jokića, još: Demijan Lilard (Portland), Donovan Mičel (Juta), Rudi Gober (Juta), Brendon Ingram (Nju Orleans), Rasel Vestbruk (Hjuston) i Kris Pol (Oklahoma).

Na Istoku su starteri: Trej Jang (Atlanta), Kemba Voker (Boston), Janis Adetokumbo (Milvoki), Paskal Sijakam (Toronto), Džoel Embid (Filadelfija), dok će rezerve biti: Džimi Batler (Majami), Kajl Lauri (Toronto), Ben Simons (Filadelfija), Kris Midlton (Milvoki), Džejson Tejtum (Boston), Bem Adebajo (Majami), Domantas Sabonis (Indijana).

‘Ol-star’ se ove godine održava u Čikagu i to od 14. do 16. februara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter