5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

STIŽE VELIKA POMOĆ ‘VEČITIMA’: Zvezda i Partizan dobijaju novac iz budžetskih rezervi!

Objavljeno: 30.01.20 u 20:44

Vlada Srbije odobrila je Ministarstvu omladine i sporta 72 miliona dinara iz budžetskih rezervi na ime pomoći košarkaškim klubovima Crvena zvezda i Partizan, objavio je danas radio Sto plus.

Odluka o odobravanju sredstava objavljena je u poslednjem broju Službenog glasnika, bez navodjenja konkretnog obrazloženja i koliko novca će koji klub dobiti.

Crvena zvezda nastupa u Evroligi i nakon 21 kola zauzima 10. poziciju sa devet pobeda i 12 poraza.

Partizan se takmiči u Evrokupu i nakon sinoćnje pobede nad Darušafakom (69:57), skorom od tri trijumfa i jednog poraza, koliko ima i Virtus iz Bolonje, zauzima prvo mesto na tabeli Grupe E Top 16 faze.

FOTO: KK Partizan

0
0

5 Komentara

  1. E bas ima fali pa da potrose to na po jos dva strana igraca.
    Drzava umjesto da ulaze u omladinski sport, baca pare na gluposti.
    Profesionalni sport bi trebalo sam sebe da obezbedi…ko to nije sposoban bez drzavne pomoci, tada bi trebalo da se prebaci u amaterski.
    A drzava ima puno vecih problema da resava.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nismo znali,sad znamo.Kosarku igraju u Srbiji Partizan i Zvezda.Sramota je ovo za ovu vlast ima još gradova i klubova gdje se igra košarka..koliko se pomogli Vršcu ,bio košarkaški centar nekad ,Borcu,Napretku,Užičana Slobodi,Slogi itd.Bruka i sramota države,to se kaže država daje toliko para podijelite savezi klubovima.NBA kad bi radila kao naša vlast košarku u USA niko gledao nebi.Nego draft najslabiji bira najbolji pikodrzavaju kvalitet tako.Ove pare da su dali u druge košarkaške klubove uz rigoroznu kontrolu trošenja para eto jake srpske lige.Ovako propast Srpske košarke.Mjerilo Aba liga ili Evropa imamo još klubova u Aba ligi koliko oni dobiše.Koliko u Partizanu i Zvezdi imamo ukupno domaći igrača ,a koliko u Megi iFMPu .Kod ovih drugih mnogo više a ujedno i mladi igrači.Dajemo pare strancima pomažemo tudje igrače ne svoje.

    0
    0
    Odgovori
  3. E bas im fali…steta sto taj novac nece otici onima koji ga stvarno trebaju, ili s obzirom da ministarstvo u imenu ima.omladinu i sport, sto nebi novac ulozili u omladinski sport!?
    Deca trebaju da se igraju, da zive zdravo….a ne da jos 3-4 stranca zarade vece plate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter