0
AdmiralBet ABA Liga

REDŽI REDING PROGOVORIO O POVREDI: ‘Grobare’ će oduševiti njegova izjava

Objavljeno: 30.01.20 u 16:04

Partizan je bez povređenog Redžija Redinga savladao Darušafaku 69:57 u četvrtom kolu Top 16, a košarkaš kome je predviđen kraj sezone oduševio je navijače.

Bek crno-belih zadobio je neugodnu povredu grudnog mišića, a prve najave govorile su da je za njega sezona završena. Reding je u razgovoru za ‘Sportklub’ istakao da će se brzo vratiti na parket.

REDING PRIPREMLJEN STIGAO: Evo ko je Amerikanca spremio za dolazak u Partizan, neki su mu govorili da ne dolazi!

– Biće dobro. U petak treba da odem na pregled kod još jednog lekara i nadam se da ću tada saznati koliko dugo ću biti odsutan. U pitanju je možda i nekoliko nedelja, ali se svakako nadam da neće biti previše dugo. Nadam se da ću uskoro moći da se vratim i da se borim sa svojim timom. Bolje je iz dana u dan. Nema šanse da ću biti van terena naredna tri meseca. Moje srce je veće od toga – rekao je Reding. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srce da prepukne…. #MambaOut 💔😓 #KobeBryant @influenserii

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Nakon pobede nad turskim predstavnikom u Evrokupu Reding je dodao:

Meč je bio odličan, fantastična odbrana. Navijači su bili neverovatni, luda atmosfera tokom celog meča. To je naša velika prednost. Zahvalni smo navijačima na podršci i nadam se da ćemo u ostatku sezone moći da igramo dobro – rekao je Redži Reding.

FOTO: MegaBemax

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter