0
Evroliga

FOTO: Eurohoops

EVROLIGA: Fener slavio na gostovanju Albi, Milutinov solidan u pobedi Olimpijakosa, slavio i Real

Objavljeno: 30.01.20 u 22:30

Još tri meča odigrano je večeras u Evroligi. Alba je poražena od Fenerbahčea, Olimpijakos je savladao Baskoniju, dok je Real slavio u Tel Avivu.

Košarkaši Fenerbahčea slavili su protiv Albe iz Berlina sa 74:70. Izabrnici Željka Obradovića vezali su drugu pobedu u nizu i trenutno se nalaze iznad Zvezde sa devet pobeda, isto toliko ima i srpski predstavnik sa utakmicom manje.

Fenerbahče je do pobede predvodio Kostas Slukas sa 16 poena, dok je Luiđi Datome upisao jedan manje. Srpski košarkaš Nikola Kalinić postigao je šest poena.

U ekipi Albe najefikasniji bio je Rokas Gidraitis, koji je postigao 14 poena.

Turski tim poveo je na startu meča, ali su druga i treća deonica donele rezultatsku prednost za Albu. Nemci su održavali prednost sve do sredine poslednje četvrtine, kada su puleni Obradovića uspeli da preokrenu rezultat.

Košarkaši Olimpijakosa ostvarili su pobedu u 22. kolu Evrolige pošto su kod kuće savladali Baskoniju rezultatom 80:70.

Augustin Rubi je predvodio domaćina do pobede sa 19 poena uz sedam skokova, dvocifren je bio i Milutinov sa 10 poena uz tri skoka.

‘Kraljevski klub’ slavio je protiv Makabija u Tel Avivu rezultatom 81:77

„Ponos Izraela“ je nakon rezultatske klackalice stekao prednost na poluvremenu, ali su Madriđani preokrenuli rezultat u trećoj četvrtini i sačuvali prednost do kraja susreta.

Real je predvodio Entoni Rendolf sa 19 poena i sedam skokova, a Makabiju nije pomogao ni raspoloženi Skoti Vilbekin sa 21 poenom.

Evroliga 22. kolo:

Četvrtak:

Himki – CSKA Mockva 69:78
Alba – Fenerbahče 70:74
Olimpijakos – Baskonija 80:70
Makabi – Real Madrid 77:81
Milano – Bajern – 79:78
Barselona – Zenit 90:72
Lion – Žalgiris

Petak:

19.00: Crvena zvezda – Efes
21.00: Valensija – Panatinaikos

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter