2
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

PROKLETI KAPITALIZAM: Kobi je život posvetio Lejkersima, ovako su mu vratili…

Objavljeno: 27.01.20 u 17:00

Navijači Lejkersa i ljubitelji lika i dela preminulog Kobi Brajanta hrle ka ‘Stejpls centru’ te je za meč protiv Klipersa interesovanje nezapamćeno…

U doba komercijalizma uprava ‘Lejkersa’ je iskoristila tragediju da klub dodatno prihoduje, te su cene ulaznica za ‘bitku za Los Anđeles’ višestruko skočile. Ruku na srce i pre Brajantove smrti interesovanje je bilo veliko, a sada je dodatno skočilo.

EMOTIVNA PORUKA STANKOVIĆA ZA BRAJANTA: Ostavite igru bolju nego što ste je našli. A kada dođe vreme za odlazak, ostavite za sobom legendu! (FOTO)

Na zvaničnom sajtu NBA lige kupovina karata više nije moguća jer su ulaznice prodate, postoji još mali broj rezervacija koje su na čekanju, a u slučaju da kupovina ne bude potvrđena mogu se kupiti i to po neverovatnim cenama.

Najjeftinije su ulaznice za sektor 301 i druge pod svodovima arene, kreću se od 1000 dolara, tri puta više nego za duel protiv Portlanda. Dok za mesta u donjem prstenu, i kod terena morate izdvojiti između 5000 i 11.500 dolara. Ponovo, višestruko skuplje nego za meč sa Portlandom…

Primera radi, na istom sajtu,  najjeftinija ulaznica za meč Denver Nagetsa i Jute koštaće vas 20 dolara, dok najskuplje idu do 500 dolara.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter