0
Košarka

NOVAK SLOMLJEN: Điana i ti živećete večno! (FOTO)

Objavljeno: 27.01.20 u 09:05

Povodom tragične pogibije jednog od najboljih košarkaša svih vremena Kobija Brajanta oglasio se njegov veliki prijatelj i naš najbolji sportista Novak Đoković.

Srpskog tenisera vest je sačekala u Melburnu gde se bori za novu titulu na Australijan openu. Novak Đoković je bio neutešan posle sazananja da je izgubio prijatelja i čoveka koji ga je puno voleo. Novak se oglasio preko instagrama:

– Moje srce duboko tuguje zbog današnje vesti. Kobi je bio sjajan mentor i prijatelj. Ne postoje reči koje mogu da izraze moje najdublje saučešće porodici Brajant i svim drugim porodicama koje su pogođene ovom tragedijom. Neka Bog blagoslovi tebe i tvoju Đianu – napisao je Novak i dodao:

– Hvala ti što si bio tu za mene i što si bio inspiracija celom svetu. Hvala ti i što si pokazao svima nama sportistima kako se takmiči i poštuje sport. Hvala ti za najveće nasleđe koje si ostavio iza sebe. Nikada neću zaboraviti tvoj osmeh koji je širio pozitivnu energiju gde god da si se pojavio. Ti ti tvoja ćerka ćete živeti večno.

Za kraj Novak je poruku poslao na italijanskom, zemlje u kojoj je Brajant dugo živeo dok mu je otac nastupao u Palakanestreu:

– RIP amico mio. Ti voglio bene (počivaj u miru prijatelju, volim te).

Podsetimo, Kobi Brajant poginuo je u nedelju u 42. godini života posle pada helikoptera u kom je bila njegova ćerka Điana (13) i još osam osaoba.

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter