0
Košarka

LAMAR ODOM SKRHAN: Voleo bih da je Bog uzeo mene, a ne Kobija… (FOTO)

Objavljeno: 27.01.20 u 16:21

Svet se oprašta od Kobi Brajanta, a emotivnom porukom istakao se nekadašnji saigrač ‘crne mambe’.

Lamar Odom je tokom sedam sezona bio saigrač superzvezde Los Anđeles Lejkersa, a zajedno su osvojili dve NBA titule. Bili su daleko više od običnih saigrača, bili su prijatelji, a Kobi mu je svojevremeno pomogao kada se borio sa problemima sa drogom.

– Ova fotografija je samo vrh ledenog brega našeg odnosa. On me je naučio toliko stvari u životu koje su neophodne na i van terena. Na terenu me je naučio kako da razbijam odbrane i kako da iskoristim vreme. Kako da pobeđivanje učinim svojim glavnim ciljem. Van terena me je naučio kako da potpisujem svoje čekove. Naravno, svako ko zna moju priču zna da sam pretrpeo dosta gubitaka, ali jedini gubitak sa kojim bih ovo mogao da uporedim je kada sam izgubio sina. Iako naš odnos nije bio otac-sin, više je bila da je on bio učitelj, a ja njegov mlađi brat. Drago mi je da sam mogao da budem jing tvom jangu makar što se svlačionice tiče. Bilo je moje zadovoljstvo – napisao je Odom na Instagramu.

Odom je opisao kako se osećao u trenutku kada je saznao da je izgubio bliskog prijatelja.

Nisam mogao da dođem do vazduha kada sam čuo ove vesti. Znao sam da ako je bio u helikopterskoj nesreći, da bi našao način da preživi. Nekako bi iskočio i dočekao se na noge. Sedim ovde i mislim o vremenu kada bismo trenirali zajedno i ti bi ulazio u šut tako što bi udario Sašu (Vujičića, prim. aut) laktom u grudi. Mislio sam „druže, polako, pola 11 ujutru je“. Mislite da je bilo ludo gledati ga kako igra, ali na treningu ste mislili da ste imali odličan trening kada preko njega postignete osam-devet koševa za ceo trening“ opisuje Odom Brajantov karakter.

Lamar Odom ne može da se pomiri sa gubitkom prijatelja, istakao je da bi rado menjao svoj život za njegov.

– Nemoguće je da je Bog uzeo mog brata ovako rano. Znam da sam bio kroz mnogo toga u životu, sa uzimanjem droge i da nisam bio dobar prema sebi. Kada sam bio u komi, da mi je Bog prišao i rekao da će me uzeti, a da će poštedeti Kobija, radije bih voleo da se to desilo. U čast mog brata, ustajem u četiri ujutro i idem u salu. Điđi će ti dodavati lopte. Volim te brate – ističe Odom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

These picture are just the tip of the iceberg of our relationship. He taught me so many things in life that were necessary on and off the court. On the court he taught me how to carve out defenses and how to take my time. How to make winning my ultimate goal. Off the court he taught me to sign my own checks lol. Of course anyone who knows my story knows I’ve suffered a lot of loss but the only loss I can compare this to is when I lost my son. Even though our relationship wasn’t father/son, it was more like him being a teacher and me being his brother. I’m glad I got to be the ying to your yang as far as the locker room was concerned. It was my pleasure. I couldn’t even catch my breath today when I heard this news. I just knew if he was in a helicopter crash he would have been the one to survive. Somehow he would have jumped out and landed on his feet. I’m sitting here thinking about when we would be in practice scrimmaging and you would start the jump ball off with elbowing Sasha in the chest. Like dude it’s 10:30 in the morning lol. You think watching him play was crazy, you gotta think in practice if you scored like 8-9 buckets throughout the practice you had a great practice. I’ve seen him knock off 13-14 in a row in practice!!!! I’m still waiting for the media to come out and say wrong report. No way God took my brother this early. I know I been through my own stuff in life with using drugs and not being good to myself. When I went through that Coma situation if God would have came to me and said we would take me and spare Kobe I would have rather that happened. In honor of my brother I’m up at 4am tomorrow to get to the gym! Gigi gone give you buckets!!!! I love you brother 💔🙏🏿😥 @kobebryant

A post shared by Lamar Odom (@lamarodom) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter