0
AdmiralBet ABA Liga

ANDREA TRINKJERI: Cedevita Olimpija, Zvezda, Budućnost, mislim da je dovoljno!

Objavljeno: 24.01.20 u 13:20

Partizan u okviru 17. kola ABA lige igra protiv Zadra u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a o tom meču govorio je trener crno-belih Andrea Trinkjeri.

Zbog zauzetosti ‘Beogradske arene’, meč će biti odigran u dvorani ‘Aleksadnar Nikolić’. Italijanski stručnjak poziva na oprez, Zadar je ove sezone pobedio najbolje klubove u regionu.

– Zadar je ekipa koja je ove sezone dobila Cedevita Olimpiju, Crvenu zvezdu i Budućnost. Mislim da to dovoljno govori. Imamo šest kola do kraja ligaškog dela sezone i sada svaka utakmica za sve timove vredi duplo. Dobar pristup, koncentracija i dobra odbrana su nam potrebni da nastavimo naš put kojim smo krenuli – istakao je Andrea Trinkjeri.

Sa trenerom se složio bek crno-belih Ognjen Jaramaz.

– Važna utakmica je pred nama protiv tima koji je ove sezone pokazao da je i te kako u stanju da ugrozi najjače ekipe u ligi. Sa druge strane, verujem da ćemo sutra odigrati maksimalno koncentrisano, pokazati dobru igru i da ćemo uspeti da nastavimo sa dobrim rezultatima u regionalnom šampionatu – istakao je Jaramaz.

Meč između Partizana i Zadra igra se u subotu od 20 časova. Crno-beli su prvi na tabeli, dok je Zadar na 11. mestu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter