2
Evrokup

Foto: Dragana Stjepanović

NOVA SELIDBA IZ ARENE: Utakmica protiv Zadra humanitarnog karaktera, evo gde će se odigrati!

Objavljeno: 21.01.20 u 13:59

Zbog ranije potpisanog ugovora, Štark Arena će za naredne dve utakmice crno-belih na domaćem terenu biti zauzeta. Utakmica protiv Zadra ima humanitarni karakter, sakupljamo novac za Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji.

Partizan će naredne dve utakmce u kojima je domaćin, igrati u hali „Aleksandar Nikolić“. Zbog ranije potpisanog ugovora, ‘Beogradska Arena’ će i 25. i 29. januara biti zauzeta, pa će crno-beli dočekati Zadar i Darušafaku u svom nekadašnjem domu.

Prodaja pojedinačnih ulaznica za obe utakmice (Partizan NIS – Zadar, 25.01. 20:00) i Partizan NIS – Darušafaka (29.01. 20:00) počinje u sredu, a zbog velikoh broja pretplatnih karata, u prodaji će se naći ograničeni kontigent ulaznica za tribine i parter.

Vlasnicima sezonskih ulaznica za ‘BeogradskuArenu’, biće odvojeni sektori u hali „Aleksandar Nikolić“ prema sledećim skicama:

Partizan NIS – Zadar: podrška Narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji

Pojedinačne ulaznice za utakmicu Partizan NIS – Zadar, naći će se u prodaji od srede, 22. januara a KK Partizan NIS je odlučio da polovinu ostvarenih prihoda od prodaje ulaznica za ovaj meč, usmeri Fondaciji „Svi za Kosmet“, kao pomoć Narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Cene pojedinačnih ulaznica za Zadar su:

Tribine: 300 dinara

Parter: 500 dinara

Partizan NIS – Darušafaka

Cene pojedinačnih ulaznica:

Tribine: 900 dinara

Parter: 1.500 dinara

Foto: Dragana Stjepanović

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter