Zbog ranije potpisanog ugovora, Štark Arena će za naredne dve utakmice crno-belih na domaćem terenu biti zauzeta. Utakmica protiv Zadra ima humanitarni karakter, sakupljamo novac za Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji.

Partizan će naredne dve utakmce u kojima je domaćin, igrati u hali “Aleksandar Nikolić”. Zbog ranije potpisanog ugovora, ‘Beogradska Arena’ će i 25. i 29. januara biti zauzeta, pa će crno-beli dočekati Zadar i Darušafaku u svom nekadašnjem domu.


Prodaja pojedinačnih ulaznica za obe utakmice (Partizan NIS – Zadar, 25.01. 20:00) i Partizan NIS – Darušafaka (29.01. 20:00) počinje u sredu, a zbog velikoh broja pretplatnih karata, u prodaji će se naći ograničeni kontigent ulaznica za tribine i parter.

Vlasnicima sezonskih ulaznica za ‘BeogradskuArenu’, biće odvojeni sektori u hali “Aleksandar Nikolić” prema sledećim skicama:

Partizan NIS – Zadar: podrška Narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji

Pojedinačne ulaznice za utakmicu Partizan NIS – Zadar, naći će se u prodaji od srede, 22. januara a KK Partizan NIS je odlučio da polovinu ostvarenih prihoda od prodaje ulaznica za ovaj meč, usmeri Fondaciji “Svi za Kosmet”, kao pomoć Narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Cene pojedinačnih ulaznica za Zadar su:

Tribine: 300 dinara

Parter: 500 dinara

Partizan NIS – Darušafaka

Cene pojedinačnih ulaznica:

Tribine: 900 dinara

Parter: 1.500 dinara

Foto: Dragana Stjepanović