3
Evroliga

TVITOVI: Znate li ko je ‘košarkaški tata u Zvezdi’, Jovanović i Lazić na udaru

Objavljeno: 17.01.20 u 19:43

Košarkaši Crvene zvezde nakon poraza od Žalgirisa igraju protiv Albe u 20. kolu Evrolige

Dosta tvrda utakmica na obe strane, Goste hoće šut za tri, crveno-beli za sada nisu imali rešenja, Crvena zvezda igra dobro večeras, sa dosta energije deo navijača je zadovoljan, dok po tradiciji drugi nije.

Za jednog igrač govore da je ‘tata’ košarke, dok je drugi na udaru zvezdaša preko društvenih mreža. Sa osam poena Kevina Puntera Crvena zvezda je preokrenula pre poluvremena, a Amerikanac je ujedno i zapalio atmosferu u ‘Areni’ Na poluvremenu Zvezda ima prednost 43:39

FOTO: KK Crvena zvezda 

0
0

3 Komentara

  1. Ako je moguce fransizu izmestiti u Bec ili Paruz ,jer Beogradjani nemaju pojma sta je pravo navijanje.Do sada se znalo da su losi vozaci,pogresno glasaju,a nepznato im je i kako se organizuju demonstracije.Dakle,malo sta znaju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najbezidejnija utakmica u ovoj sezoni. Trener treba da dobije otkaz,nikakve koncepcije u igri. Potrošio je uzaludno prvo poluvreme sa Jovanovićem ,Kuzmićemi,Odžom,Lazićem i posle kad su Albu neznalice razigrali,nije bilo spasa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter