0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FMP

STANDARDNO SAOPŠTENJE: Oglasio se FMP pred meč sa Partizanom, evo šta kažu…

Objavljeno: 17.01.20 u 20:04

Derbi 16. kola ABA Lige igraće FMP i Partizan. Upravo tim povodom oglasio se saopštenjem tim iz Železnika.

Standardno, zbog kapaciteta dvorane, kao i do sada samo pretplatnicima sezonskih ulaznica biće dozvoljen ulaz.

– KK FMP obaveštava sve zainteresovane da će ulaz na utakmicu 16.kola ABA lige između KK FMP i KK Partizan , biti omogućen samo vlasnicima sezonskih ulaznica našeg kluba, kao i licima koja se budu našla na spisku organizatora utakmice.

SKUPO GA JE KOŠTALO: Nakon loše partije protiv Partizana Trento otpustio Amerikanca

Klub takođe podseća da u skladu sa propozicijama ABA lige, nema ‘organizovanog dolaska gostujućih navijača’ a poštujući reciprocitet nakon utakmice u kojoj je KK Partzan NIS bio domaćin 02.11.2019. godine, osim takmičarskoj ekipi, ulazak u dvoranu biće omogućen tačno određenom broju službenih licu gostujućeg kluba, kao što je to bio slučaj pred utakmicu 5. kola ABA lige, koja je odigrana u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, u kojoj je KK Partizan NIS bio organizator i domaćin.

Ovom odlukom, poštujući sve propozicije lige u kojoj učestvujemo, želimo da omogućimo sportski ambijent za odigravanje utakmice, koja je na programu u subotu u 19 časova – stoji u saopštenju kluba iz Železnika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter