1
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

JEDVA ČEKA OKUPLJANJE REPREZENTACIJE: Evo šta je Saša Pavlović imao da kaže o Majku Melounu!

Objavljeno: 15.01.20 u 23:27

Košarkaška reprezentacija Srbije dobila je neočekivano i zvučno pojačanje u stručnom štabu, a celog dana pristižu reakcije.

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun biće pomoćnik Igora Kokoškova u stručnom štabu reprezentacije Srbije, a nekadašnji NBA košarkaš Aleksandar Pavlović oduševljen je ovom odlukom.

– Neverovatno! Još jedan odličan Igorov potez, posle izbora Dejana Milojevića i Vlade Jovanovića za pomoćnike, i profesora Vladimira Koprivice koji će biti u timu za kondiciju… Sve to ukazuje na cilj Srbije… – istakao je Pavlović u razgovoru za ‘Novosti‘.

BOMBA’: Majkl Meloun u stručnom štabu Srbije, potvrdio KS Srbije!

Sa Melounom je sarađivao u periodu dok je nosio dres Klivlend Kavalirsa.

– U to vreme, kao pomoćnik u Klivlendu, Majk je bio zadužen za odbranu. Pogledajte, kao mlad tim, mi smo 2007. stigli do velikog finala. Igrali smo paklenu odbranu. Izgradio je izuzetan autoritet, ali i odlične odnose sa svim igračima – otkriva Pavlović.

Dodaje da je uvek cenio srpsku kulturu i igrače…

Uvek je cenio naše igrače, ali mi je impozantno to koliko je upućen u srpsku opštu istoriju. Bilo mi je simpatično da uvek kada vidi mog oca Duška na tribinama, pozdravi ga sa tri prsta. Sada mi je drago što će i naši ljudi imati prilike da ga još bliže upoznaju, jer je odličan trener i odlična ličnost. Pogledajte samo šta je napravio sa Denverom, koliko je imao hrabrosti da prepozna Nikolin talenat i dopusti mu da ga razvije do ol-star visina, na zadovoljstvo navijača Nagetsa, ali i naše – poručio je Pavlović i dodao da jedva čeka okupljanje našeg nacionalnog tima.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter