0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

DŽENKINS: Alba je dobar tim, pobedili su Olimpijakos! BRAUN: Koštali su nas promašaji sa linije penala!

Objavljeno: 15.01.20 u 22:14

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Žalgiris.

U ‘Beogradskoj Areni’ pred više od 15000 navijača Crveno beli su poraženi rezultatom 70:76, a gosti us pobedu odneli nakon bolje igre u trećoj deonici.

Nakon meča Čarls Dženkins je prokomentarisao dešavanja na terenu.

– Igrali smo solidno. Nismo mnogo grešili ali ono što jesmo skupo smo platili. Pokušali smo da rotiramo, sve u svemu igrali smo jednu tešku utakmicu, moramo sto pre da zaboravimo utakmicu i pripremimo se za Albu. Ponavljam, nismo igrali loše, promašili smo nekoliko otvorenih šuteva. Alba je dobar tim, pobedili su Olimpijakos. Analiziraćemo utakmicu i pripremiti se za naredni meč – rekao je Dženkins.

Lorenco Braun smatra da su slobodna bacanja odredila tok utakmice.

Teška utakmica u teškom okruženju. Uspeli su da se odvoje i odigraju nekoliko kvalitetnih poseda u napadu i odbrani. Svelo se sve na pogađanje slobodnih bacanja, promašili smo sedam, mogli su da nas poguraju ka pobedi – rekao je Braun i otrio očekivanja pred Albu:

– Veći pritisak nas očekuje protiv Albe. Moramo da igramo tako da damo svoj maksimum. Na teren moramo da izađemo visoko podignute glave i da damo sve od sebe – rekao je Lorenco Braun.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter