0
AdmiralBet ABA Liga

PRVI ČOVEK ABA ZA HRVATE: O meču u Podgorici nećemo diskutovati više! HRVATI: Čoviću se to neće dopasti!

Objavljeno: 14.01.20 u 21:10

Predsedništvo ABA lige donelo je odluku da se Crvenoj zvezdi vrati bod oduzet odlukom disciplinskog sudije Saše Pavličića-Bekića.

Pored toga Zvezdi je umanjena kazna sa 20 hiljada evra, na 15 hiljada i jedan evro, ali će po svemu sudeći rezultat u Podgorici ostati 20:0 za Budućnost. To otkrivaju hrvatske ‘Sportske novosti’ koje su pozvale prvog čoveka lige Domogoja Čalovića. On je poručio da razgovora o utakmici u Podgorici više neće biti.

– Predsedništvo o tome više neće diskutovati – rekao je Čalović.

‘Sportske novosti’ pišu da bi to moglo da izazove novu buru na Jadranu, to jest da se prvi čovek Crvene zvezde s tim neće složiti.

Podsetimo, Crvena zvezda svoju žalbu bazira na tome da u trenutku njihovog dopisa ABA ligi o nebezbednosti u Podgorici nije postojao menadžment takmičenja koji je po propisima dužan da odgovori. Nema sumnje da kraja ‘ratu’ na relaciji Beograd – Podgorica nema, bar tako misle ‘komšije’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter