0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Igokea / Nikola Vuruna

ABA LIGA: Igokea na domaćem terenu bolja od FMP-a

Objavljeno: 12.01.20 u 23:26

Košarkaši Igokee su savladali FMP na terenu u Laktašima rezultatom 91:82 u 15. kolu ABA lige.

Ekipa iz Republike Srpske je upisala petu pobedu u sezoni, a ‘panteri’ svoj šesti neuspeh. Prvu deonicu dobila je Igokea rezultat je bio 28:19, a gosti su nakon pet minuta bili ti koji su imali prednost.

Na poluvreme su domaći otišli sa devet poena prednosti, a nastavila je da se topi prednost domaćina i u nastavku, te je poslednju deonicu FMP otvorio sa pet poena zaostatka. Ipak, ekipa FMP nije uspela da napravi potpuni preokret, pa su domaći zabeležili treću uzastopnu pobedu.

Najefikasniji u redovima Igokee je bio Sava Lešić sa 21 poenom i 7 skokova, Rašad Von je dodao 18 poena, a Dalibor lić je upisao 14 poena uz 9 skokova. Dvocifreni učinak u ekipi trenera Dragana Bajića, sa po 10 poena, imali su Kinan Evans, Đorđe Gagić i Milan Vulić.

Na drugoj strani, bolji od ostalih je bio Duop Rit sa 19 poena i 7 skokova, Marko Jeremić je dodao 14 poena, a Stefan Pot je dodao 10.

FOTO: Igokea / Nikola Vuruna

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter