0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FMP

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Nemanja Popović potpisao je četvrogodišnji ugovor sa FMP!

Objavljeno: 10.01.20 u 17:04

Ovim potpisom za FMP je na duži vremenski period angažovao još supertalentovanog igrača koji je pažljivo razvijan u mlađim selekcijama, standardnog člana mlađih selekcija reprezentacije Srbije za igrače do 16,17 i 18 godina (sa selekcijom Srbije osvojio bronzanu medalju na EP u Crnoj Gori).

Time je klub samo nastavio svoju dugogodišnju i jedinstvenu praksu na ovim prostorima – da pruža šansu i razvija mlade i talentovane košarkaše.

Nemanja Popović je 29.decembra 2019. godine napunio 18 godina, igra na poziciji krilnog centra i smatra se jednim od najtalentovanijih igrača u svojoj generaciji na toj poziciji u celoj Evropi.

FMP je i ovim potpisom pokazao da razmišlja o budućnosti kao i mnogo puta do sada, pošto su višegodišnje ugovore sa klubom tokom ove sezone, pored Popovića, potpisali i Marko Pecarski i Đorđe Pažin.

Nemanja Popović je visok 204 centimetara, težak 97 kilograma, prošao je sve mlađe selekcije KK Crvena zvezda, a tokom ove sezone nastupa za seniorski tim OKK Beograda.

FMP kao sledeći korak u karijeri Nemanje Popovića pružiće mu šansu kao i mnogima pre njega, da u pravom okruženju napravi najteži i najveći korak u seniorskoj košarci.

FOTO: FMP

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter