0
Evroliga

FOTO: Eurohoops

EVROLIGA: Ruski derbi pripao fenjerašu! Loše napadačko veče Jovića

Objavljeno: 10.01.20 u 20:09

Košarkaši Zenita savladali su u 18. kolu Evrolige ekipu Himkija rezultatom 81:83.

Tvrd početak meča za obe strane, sa dosta promašaja u napadu, a nakon deset minuta gosti su imali poen prednosti. U drugoj četvrtini Zenit je podigao lestvicu, te su do poluvremena preokrenuli i poveli sa poenom prednosti.

Timu iz Sankt Peterburga prijala je pauza te su zaigrali znatno bolje, dok Himki nije mogao da ubaci ništa. U trećoj deonici prednost gostiju išla je i do 13 poena prednosti.

Himki je u završnici uspeo da se vrati, raspucao se Šved, ali jedino što su uspeli jeste da priđu na tri poena prednosti.

Goste je sa 20 poena i osam skokova predvodio Vil Tomas, Holins je dodao 15 poena, vrlo dobar i Ponitka sa 12 poena i osam uhvaćenih lopti.

Šved ponovo bio najefikasniji kod Himkija, ubacio je 30 poena, pratili su ga Tima sa 17 i Jerebko sa 10 poena. Stefan Jović je meč završio sa dva poena, četiri asistencije i tri uhvaćene lopte, uz dve ukradene i samo jednu izgubljenu.

Himki ima skor 8-10, Zenit je upisao tek petu pobedu i ostaje poslednji na tabeli (5-13).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: Eurohoops

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter