2
Košarka

DA, ZVANIČNO JE: Partizan ima novog centra! Evo kada bi već mogao da debituje…

Objavljeno: 10.01.20 u 15:20

Partizanov roster postao je još jači. Do danas su ga toga ga delili još samo lekarski pregledi, ali su i oni obavljeni uspešno.

Džejms Mekadu, kao što je već najavljeno, postao novi košarkaš Partizana. Amerikanac je stigao u Beograd i obavio sve formalnosti koje su ga delile od potpisa ugovora.

PARTIZANOVCI ĆE GA JOŠ VIŠE VOLETI: Evo šta Švajnštajger kaže o pobedi Partizana nad Virtusom! (VIDEO)

Tokom petka je obavio medicinske provere, nakon čega će se već staviti na raspolaganje treneru Andrei Trinkijeriju. Dogovorena je saradnja do kraja tekuće sezone, ali sa mogućnošću produžetka ukoliko obe strane budu zadovoljne na leto.

Izvesno je da neće igrati protiv Cedevita Olimpije u meču ABA lige koji se igra u subotu, ali bi prve minute u crno-belom dresu mogao da upiše u meču Evrokupa protiv Trenta u Italiji naredne sedmice.

HS SAZNAJE: Bivši trener Zvezde bio u konkurenciji, ipak, trofejni stručnjak se vraća na klupu Olimpijakosa!

Podsetimo, Mekadu je bivši košarkaš Golden Stejt Voriorsa, sa kojima je dva puta osvajao šampionski NBA prsten. U Evropi je igrao za Torino i Bešiktaš.

0
0

2 Komentara

  1. Srecno i dobrodosao u NAJVECI SRPSKI i EVROPSKI kosarkaski klub-KK PARTIZAN !!! Osecam da ce naredne dve godine OSVAJATI titule u ABA i KLS sa nasim PARTIZANOM, a ove i EVRO KUP !!! Redzi Regland se odlicno uklopio na prvu, jos da umesto pEYNERSA dovedemo pojacanje na njegovoj poziciji i SAMO NAM JE NEBO GRANICAAAA…TOOOeeeeTOOO .!. XXAAXXAA .!.
    POVRATAK NA MESTO „ZLOCINA“, tj. u Evro Ligu je NEMINOVAN !!! NASTAVLJAMO TAMO GDE JE DV NASILNO „STAO, SA „TERO*ROM „GANA“ !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter