0
Evrokup

TEO SAMO REKAO ‘NE’ I PROJURIO: Marković se obratio novinarima, tu je bio i Gordić…

Objavljeno: 08.01.20 u 22:50

Kapiten Srbije Miloš Teodosić nije bio baš raspoložen da priča sa novinarima u ‘Beogradskoj areni’, bukvalno je samo projurio.

Čekali su novinari Miloša Teodosića, ali je on samo projurio pored njih uz odgovor ‘ne’ na pitanje ‘može li izjava’. Za razliku od Tea sa novinarima je pričao bivši srpski reprezentativac Stefan Marković.

– Mislim da nismo odgovorili na njihovu energiju. Počevši od mene kao plejmejekera i jednog od boljih igrača. Isprašili su nas kvalitetno, ali okrećemo se dalje – počeo je Pefi i nastavio:

– Nije nas iznenadio Partizan, nismo ni loše otvorili utakmicu, igrali su na Novicu što sam i očekivao, a onda smo mi imali neverovatan pad kada su oni pogađali.

Na kraju o navijačima i atmosferi.

– Uvek se osećam prijatno kada igram ovde, uvek je lep ambijent – zaključio je Marković.

Jedan od najboljih u Partizanu Nemanja Gordić je izneo svoje mišljenje o utakmici.

– Tek je početak, protivnik je jako kvalitetan, svi znamo ko je Virtus. Dugo smo se spremali. Uz podršku sa tribina smo uspeli. Ispoštovali smo plan pre meča i pogađali dosta šuteva.

Potom zahvalnost navijačima.

– Hvala navijačima, nadam se da će nastaviti da dolaze u tom broju. Napravila se neverovatna energija, osetili smo to još na zagrevanju, a i kasnije, pogotovo kada nas je Virtus pritisnuo u par navrata.

O zatvaranju Miloša Teodosića.

– Kolilo smo uspeli da neutrališemo Tea, to je pitanje. Svi znamo kakav je on igrač. Igrali smo jaku odbranu na njemu. Uobičajeno smo razgovarali posle utakmice, ništa preterano – zaključio je Gordić.

Iz ‘Arene’: Stefan Smuđa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter